fbpx

FLISER

Afrensning af dine fliser samt algebehandling

Fra 20 kr. / m2 inkl. moms.

Hvis dine fliser er angrebet af alger og mos. Eller hvis man blot ønsker det fulde resultat med det samme, så bør man få en fliserensning. Med det udstyr vi råder over, kan vi rense fliserne helt rene uden at ødelægge flisens overflade. Fordelen her er at med vores udstyr ødelægger vi ikke flisens overflade. Som der ellers er risiko for med en almindelig højtryksrenser. 

Når vi er færdig med afrensning af fliserne, vil dine fliser fremstå næsten som nye. Og selv genstridig flisepest, vil være fjernet. Når vi er færdig sprøjter vi altid for en sikkerheds skyld med et algedræbende middel. Og det er blot for at være 100% sikker på at der ikke er nogen former for alger eller flisepest tilbage. Hvis i har nogen spørgsmål vedr. afrensning af fliser, så kontakt os endelig på Kontakt@dinmultimand.dk eller på Tlf.:+45 2571 4717, så er vi behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål. 

Og en ting der er værd at huske. Vi anvender det eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel i Danmark.

Husk dit Håndværker-/servicefradrag og spar penge.

Fliserens med imprægnering

50 kr.  / m2 inkl. moms og op til 15 års garanti.

Når vi er færdige med at rense dine fliser. Kan man vælge at imprægnere den nu helt rene overflade. Når man imprægnerer flisens overflade bliver den langt mere modstandsdygtig over for alger, mos og flisepest. Eftersom den ikke længere suger nær så meget vand og derved hæmmes vækstmulighederne.

Vores Nano imprægnering er diffusionsåbent, den forsegler flisernes overflade og trænger ca. 1.5 cm ned i flisen. Det gør at vandet i stedet for at trænge ned i flisen, lægger sig som små perler på overfladen. Efter at du har fået imprægneret fliserne er det vigtigt at få lavet den årlige algebehandling. Da den bekæmper den konstante algepåvirkning som ellers vil sætte sig fast på fliserne. Den imprægnering vi kan tilbyde er den bedste på markedet. Og hvis den bliver kombineret med vores årlige algebehandling. Så kan vi tilbyde helt op til 15 ÅRS GARANTI på behandlingen. Og på den måde kan du være sikker på et flot og varigt resultat.

Hvis i har nogen spørgsmål vedr. imprægnering af fliser, så kontakt os endelig på Kontakt@dinmultimand.dk eller på Tlf.: +45 2571 4717, så er vi behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Husk dit Håndværker-/servicefradrag og spar penge.

Fugesand

Fra 7,- kr. pr. m2 leveret i sække.

Når man har fået foretaget en fliserensning. Bliver en del af det eksisterende fugesand skyllet bort. Hvis du ønsker det så kan vi også levere ukrudtshæmmende fugesand. Med vores ukrudtshæmmende fugesand vil dine fliser typisk holde sig pænere i længere tid og mos og ukrudt har sværere ved at bide sig fast.

Hvis i har nogen spørgsmål vedr. fugesand til fliser, så kontakt os endelig på Kontakt@dinmultimand.dk eller på Tlf.: +45 2571 4717, så er vi behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Algebehandling af dine fliser

0-100 m2: Fra 1000 kr.
100-200 m2: Fra 1250 kr.
200-300 m2: Fra 1500 kr.

Når man bor i et land som Danmark. Så kan det næsten være umuligt at holde ens fliser rene og frie for alger og mos. Men hvis man er ude i god tid, og hvis man begynder at algebehandle sine fliser, før mos og alger sætter sig fast. Så undgår man siden hen at skulle rense dem. Når vi algebehandler dine fliser. Så sprøjter vi fliserne så de alger, der måtte være dør. Algebehandlingen går ind og virker med det samme den bliver påført. Men der går lidt tid inden man kan se det fulde resultat. Da det er vind, vejr og regn der fjerner de døde alger med tiden.

Og hvis der mod forventning skulle komme ny algevækst indenfor 4 uger efter vi har givet dine fliser algebehandling, så kommer vi selvfølgelig igen og giver en ny algebehandling.

Det er også værd at huske at vi bruger Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel.

Hvis i har nogen spørgsmål vedr. Algebehandling af fliser, så kontakt os endelig på Kontakt@dinmultimand.dk eller på Tlf.: ++45 2571 4717, så er vi behjælpelige med at svare på eventuelle spørgsmål.

Kontakt os

Vi er her ikke lige nu, men send en mail og vi svarer asap.